Seleccionar página

Hoe je dat doet? Pijnlijk. We zetten onze patiënt comfortabeler. Ik voeg een beetje massageolie of een melk aan op de basis van de wervelkolom (dit is het gebied waar het staartbeen is verbonden met het heiligbeen). Scrub duimen en steek ze uit de basis langs de wervelkolom tot het punt tussen de bladen. Begin dan de bovenkant van de achterkant met duimen te kneden, dwingt de trapeziumspieren om te ontspannen.

* Hoe je je waarschijnlijk herinnert sinds schooljaren, Trapezoïde spieren – Dit zijn twee driehoeken, afkomstig van de achterkant van de nek naar de schouders en het punt tussen de bladen. Samen vormen zij een trapezium, vandaar de naam. Die spanning, de stress die we testen beïnvloedt deze spieren. Het is de moeite waard om ze te ontspannen – en een persoon zal opluchting ervaren, hoofdpijn veroorzaakt door spanning.

2. Zijn sappen bewijzen

Lang «pompen» lagere ribben van de palmen. Het stimuleert de productie van seksuele energie en stuurt zenuwimpulsen naar genitaliën.

3. Massage Lubs

Verwijder de navin-overblijfselen van massagemelk of olie van zijn huid, adem diep adem. En maak lippen van de basis van de wervelkolom naar de nek en plaats de lip aan elke kant van de wervels. Langzaam uitgespoeld als je naar het bovenste punt komt.

4. Gebruik wrijvingssterkte

Geef nu op dezelfde manier met de hulp van de palm van de leidende hand (dat is, goed als u rechtshandig bent, links – indien linkerhand). Haast je niet, bewaar langzaam en geleidelijk, van het wervel naar het wervel, dan omhoog, dan naar beneden. Deze keer is het niet nodig om je rug te smeren – droge wrijving zal de nodige warmte creëren.

5. Het kost een hete revolutie

Doorgaan met droge ritmische slagen met een beetje grotere snelheid, verhuizen naar het

gebied tussen de bladen. Het zal nog meer ontspanning en warmte voelen.

6. Ticker enkels

Ga zitten op een man aan de voeten. Neem het voor de enkels, enigszins NADAVI grote en wijsvingers aan beide zijden van de pezen en smeer de benen (maar geef de pezen zelf niet). Waarom precies hier? Tantrische massage-experts beweren dat er punten zijn die verband houden met prostaat en geslachtsorganen in het skigebied. Als hij een lichte tintelingen in de benen vertrouwt – ben je naast dit punt (of gewoon een been van hem geserveerd). Als alles correct wordt gedaan, moeten de gevoelens zich herinneren aan de onderkant van de buik.

7. Snake-ontvangst

Nu is het tijd om uit te kleden (als je nog niet naakt bent) en naar de kopen kamagra massage naar het hele lichaam gaat. (Misschien is het de moeite waard voordat je de handdoek aan de partner legt, zodat de massagevonden het vel niet bederven). Smeer jezelf met massage olie / melk en beginnen te glijden met borsten en buik op zijn rug en billen. Vraag hem dan om om te draaien en door te gaan (maar laat hem niet invoeren).

acht. Herenpels houden ook van affectie

De borst van je partner kan niet minder vatbaar zijn om aan te raken dan de jouwe (en zo niet, betekent dit dat de tepels «wakker worden», regelmatig ze gelijktijdig strelen met een bestaande erogene zone). Het maken van een massage met heel lichaam, streel zijn tepels (en als hij geen tijd had om de huid bedekt met massages drugs – te likken en te zuigen).